Een krachtig geluid uit het oudste dorp van Brabant

Over DeStemVanBakel

De Stem Van Bakel is op de eerste plaats opgericht om de leefbaarheid binnen Bakel ook op termijn te waarborgen. Daartoe zijn zeven werktakken in het leven geroepen die ieder een bepaalde bevolkingsgroep vertegenwoordigen of een bepaald thema behandelen. Op deze site staan onder elke werktak de notulen en agenda van de vergaderingen. Zo kan iedereen zien welke onderwerpen er momenteel behandeld worden of al behandeld zijn. Elke vergadering is in principe openbaar.
Daarnaast treedt De Stem Van Bakel op als gesprekspartner van bijvoorbeeld de gemeente Gemert-Bakel of andere vertegenwoordigende instanties.
Tot slot, en niet op de laatste plaats, heeft De Stem Van Bakel zich geconformeerd aan het opstellen van een integraal dorpsplan.

Om de voortgang te bewaken kent De Stem Van Bakel een dagelijks en algemeen bestuur. Dat bestaat uit de volgende personen:

Dagelijks bestuur
………. (voorzitter)
Siel Peijs (secretaris)
Marieke van der Linden (penningmeester)

Algemeen bestuur
………. (voorzitter)
Siel Peijs (secretaris)
Marieke van der Linden (penningmeester)
Johan Habraken (Ondernemen)
Ria Willemsen (Bospark Bakel)
Sylvia Conijn (Jeugd en jongeren)
Wilma van Grinsven (Wonen, zorg en welzijn)
Theo Schriks (Veiligheid en openbare ruimte)
Joke Verberkt-Linskens (Ouderen)

Secretariaat
Wilhelminastraat 27
5761 AM Bakel
bestuur@destemvanbakel.nl

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De site van DeStemVanBakel bevindt zich nog in de opbouwfase. Als je vragen, suggesties of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten via bestuur@destemvanbakel.nl. Ook als je je graag actief wil inzetten binnen één van de werkgroepen kun je dat via bovenstaand mail-adres aangeven.