Een krachtig geluid uit het oudste dorp van Brabant

Vlindertuin

De vlindertuin is omstreeks 2004 aangeplant door de Vlinderstichting, maar is na enkele jaren in verval geraakt omdat de mankracht ontbrak om deze te onderhouden.

Begin 2015 zijn we begonnen deze tuin weer op te knappen. Of het ooit weer een echte vlindertuin zal worden is de vraag omdat dit aanplant van specifieke planten vergt, maar het streven is in ieder geval om er uiteindelijk weer bloeiende planten in te zetten die, liefst vlinders natuurlijk, maar zeker ook andere insecten aantrekken.

Stukje bij beetje krijgt de tuin weer meer groen en kleur. Dit met name dankzij veel medemensen in de omgeving die planten hebben gesponsord. We proberen zoveel mogelijk de actualiteit in de vlindertuin terug te laten komen:

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart…

 

kerst in de vlindertuin

kerst in de vlindertuin

We zijn nog op zoek naar toegewijde vrijwilligers die het leuk vinden om samen met Phil en per toerbeurt deze vlindertuin in een goede conditie te houden.

Wilt u de vlindertuin sponsoren, hetzij in natura of financieel, neem dan aub contact op met:

Phil van Kempen (mej.)
Tel. 06-55532190
E-mail: philvankempen@chello.nl

 

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De site van DeStemVanBakel bevindt zich nog in de opbouwfase. Als je vragen, suggesties of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten via bestuur@destemvanbakel.nl. Ook als je je graag actief wil inzetten binnen één van de werkgroepen kun je dat via bovenstaand mail-adres aangeven.