Een krachtig geluid uit het oudste dorp van Brabant

3e Editie van Bakel dineert op geheime locatie

Al voor de derde keer gaan we dineren in de buitenlucht in Bakel. Het is elk jaar weer een verrassing waar we gaan zitten. Dat maakt het evenement ook zo leuk. Je zorgt dat je klaar staat met je stoeltjes, tafeltje, tafelkleedje en natuurlijk met je diner, en rond 17.30 u. kun je op Facebook en onze website zien waar je wordt verwacht.

We hebben andere jaren al heerlijke gerechten voorbij zien komen op mooi gedekte tafels. Iedereen komt bepakt en bezakt met tafeltje en stoelen, op de fiets, lopend of met de auto, naar de locatie, waar we dan precies om

18.00 u starten met het diner. Door te zwaaien met servetten wordt het diner officieel gestart.

Het mooie aan dit evenement is, dat het voor iedereen toegankelijk is. Er zijn geen kosten aan verbonden, iedereen neemt zijn eigen diner mee, en we maken er een gezellige avond van.

Diner op geheime locatie: zondag 16 juli om18.00 u. start het diner. Locatie volgt nog!

Diner op geheime locatie is een initiatief van Bakel leeft.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De site van DeStemVanBakel bevindt zich nog in de opbouwfase. Als je vragen, suggesties of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten via bestuur@destemvanbakel.nl. Ook als je je graag actief wil inzetten binnen één van de werkgroepen kun je dat via bovenstaand mail-adres aangeven.