Een krachtig geluid uit het oudste dorp van Brabant

Openluchtviering op Landgoed Bakel, het terrein van de Zorgboog

Vorig jaar hebben we op het Van Geffenveld, het picknickveld bij de veldkapel, voor de eerste keer een Openluchtviering gehouden. Een gezamenlijk initiatief van De Zorgboog en de werkgroep Bospark Bakel. Dit was een groot succes, en werd bezocht door zowel de bewoners met hun familieleden als inwoners van Bakel en omstreken. Dameskoor Adako en het Sint Willibrordusgilde in vol ornaat met het paard voorop gaven een extra stemmig tintje aan het geheel.

Op veler verzoek werd diezelfde dag nog besloten om er een jaarlijks evenement van te maken. En dus bent u allen wederom van harte welkom voor de Openluchtviering van dit jaar:

Zondag 2 juli 2017, aanvang 10.30 uur

Van Geffenveld (picknickveld) bij de veldkapel

Toegang gratis

Komt u met de auto, dan mag u parkeren op één van de parkeerplaatsen aan de ingang aan Roessel 3 of aan de ingang aan de Vlinkert 3. Als u op de fiets komt, mag u deze op het terrein parkeren schuin tegenover de veldkapel; de exacte locatie zal aangegeven worden.

De werkgroep Bospark Bakel zal koffie, thee, fris en een versnapering aanbieden tegen een kleine vergoeding – zoals gewoonlijk komt de opbrengst ten goede aan de projecten van de werkgroep op het Landgoed.

Mocht u trek hebben in een wandeling: plattegronden zijn kosteloos verkrijgbaar aan de kraam van werkgroep Bospark Bakel. U kunt dan genieten van de projecten die inmiddels op het Landgoed verwezenlijkt zijn: het spoorplein, de vlindertuin, de kruidentuin St. Jozefshöfke, het Kabouterböske, de Lange Juffer, of u speelt een potje schaak of dammen op één van de levensgrote schaakborden; ook kunt u balletje slaan op de tennisbaan, waar tevens een basketbalbord hangt.

Landgoed Bakel: een prachtig, openbaar toegankelijk park met leuke en interessante plekjes… voor elk- wat-wils.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De site van DeStemVanBakel bevindt zich nog in de opbouwfase. Als je vragen, suggesties of toevoegingen hebt, laat het ons dan weten via bestuur@destemvanbakel.nl. Ook als je je graag actief wil inzetten binnen één van de werkgroepen kun je dat via bovenstaand mail-adres aangeven.